ŞIRNAK / CİZRE - Şabani Ortaokulu

Şabani Ortaokulu

Koçtepe Köyü Şabani Mezrası Cizre/ŞIRNAK
Vizyon
Ortaokul çağındaki öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenime hazırlamak ve geleceğe yönelik ışık bulmalarını sağlamaktır. Özverili öğretmenlerimizle imkanlar dahilinde öğrencilere bilgi, beceri ve olumlu davranışlar kazandırarak kendisi ve çevresiyle barışık, çevresiyle iyi iletişim kurabilen öğrencileri yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı insani ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, yaşamı seven, doğayı ve doğada yaşayan canlıları seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, ,insan haklarına ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış haline getirmiş, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmek.
2021-2022 dönemi basketbol ilçe 1.liği , il 3.lüğü
Öğretim Şekli :Tam gün
08.20-14.30
Uydu İnternet (VSAT)
İngilzce
Ulaşım Öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.
Taşımalı eğitim
Yerleşim Yeri
Suriye sınırına yakındır. Nusaybin yolu üzerindedir. Ana yola uzaklığı 6 km´dir.
İle uzaklık: 85 km. İlçeye uzaklık: 35 km.
e-twinning